Levensloopregisseur

Over ons

Onze organisatie bestaat uit een netwerk van levensloopregisseurs. Allemaal hebben we een achtergrond in de zorg. Onze expertise delen we in de praktijk en via ons innovatieplatform. Maak kennis met de levensloopregisseurs!

Gerda Bastiaan

'De kwaliteit van zorg in Nederland is hoog, maar niet altijd goed op elkaar afgestemd. Daarom ben ik gestart als levensloopregisseur. Met mijn achtergrond als ambulant begeleider in het speciaal onderwijs en mijn ervaring als verpleegkundig specialist bij de GGZ, kijk ik hoe een gezin het best kan omgaan met een beperking. Ook bedenk ik innovatieve oplossingen, zodat effectieve zorg wordt geboden op de lange termijn. Daar heeft iedereen baat bij!'

Rita van Dalfsen

Na mijn MWD-studie aan de Christelijke Hogeschool Ede kwam ik er als gezinsvoogd en zorgcoördinator steeds weer achter dat regie voeren en samenwerken cruciaal is om een zorgvrager goed te begeleiden. Samen met de ouders of verzorgers kijken naar de mogelijkheden en beperkingen. Dat als uitdaging te zien met de middelen die er zijn, vanuit de gedachte dat je zorg zo regelt zoals je het voor jezelf ook zou doen. Zo handel je altijd vanuit een gezamenlijk belang!

Eva van der Werf

Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij HouvASS / Levensloopregisseur. Werk waarbij verbinding centraal staat; met de zorgvrager, de hulpverlener en alle schakels daaromheen. Voor mij is het belangrijk dat die verbinding op een positieve en zorgvuldige manier plaatsvindt. Het regelen, organiseren en structureren doe ik met veel plezier.
Submit to FacebookSubmit to LinkedIn