Levensloopregisseur

Voor gezinnen

Grip op de situatie
Een levensloopregisseur bekijkt de situatie vanuit expertise en praktijkervaring. Tegen welke obstakels loopt iemand met een beperking aan? Wat is de invloed daarvan op het dagelijkse leven? En hoe gaan gezinsleden ermee om? Een beperking wegnemen kunnen we niet. Wel kunnen we een handleiding bieden en een steunend netwerk creƫren om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Creatieve oplossingen
Bij het slim omgaan met een beperking horen creatieve oplossingen. De levensloopregisseur spreekt de taal van de zorg en brengt partijen bij elkaar om wensen werkelijkheid te laten worden. Want waar voor u als ouder de situatie soms op slot zit, beschikken wij over het mandaat om deuren te openen. De levensloopregisseur staat met u bij de voordeur van zorgaanbieders, maar kent ook de inhoud achter de deur.

"Overgaan naar voortgezet onderwijs en autisme; dat is niet alleen een schoolkeuze, maar ook leren reizen, veel overleggen en inwerken van nieuwe mensen, huiswerk, een nieuwe club van de kerk, stoppen met de woensdagmiddagopvang... Hoe gaan we dat in goede banen leiden?"

Submit to FacebookSubmit to LinkedIn